Hakem döven saldırgandan olay savunma

Düzenleyen:
Hakem döven saldırgandan olay savunma

SPOR Haberleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a saldıran O.M. ifadesinde, "Maçta hakem hataları oldu. Bu yüzden sahaya girdim ve tepki gösterdim" dedi.

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M verdiği ifadesinde hakem hatalarına sinirlendiği için sahaya girip tepki gösterdiğini söyledi.

SERBEST BIRAKILDI

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M. çıkarıldığı 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İFADESİNDE NELER SÖYLEDİ?

Bu arada, 'haber61.net'in haberine göre O.M. verdiği ifadesinde, "Son haftalarda hakem hataları nedeniyle puan kaybediyoruz. Buna sinirlendim. Bu maçta da hakem hataları oldu. Bu yüzden sahaya girdim ve hakemlere tepki gösterdim" dedi. HÜRRİYET

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...