Pereira'nın hareketi sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Pereira'nın hareketi sosyal medyayı salladı

SPOR Haberleri

Vitor Pereira'nın çıkan olaylar sonrasında soğukkanlı bir şekilde takımı içeriye sokması, taraftarın beğenisini kazandı. Ersun Yanal, maçta soyunma odasına doğru koşmuştu.

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, Avni Aker Stadı'nda yaşanan tribün olayları sırasında soğukkanlı hareketleri ve takımının başında durması ile sosyal medyada takdir topladı. Portekizli teknik adam, sahaya Trabzonsporlu taraftarların girdiği anlarda oyuncularına seslenerek soyunma odasına geçmelerini istedi. Tek tek oyuncularını bekleyerek içeri sokan Pereira'nın bu hareketi, Fenerbahçeli taraftarların övgüsünü aldı.

YANAL SOYUNMA ODASINA KOŞMUŞTU

Geçmiş dönemde Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan Ersun Yanal ise 10 Mart 2014 tarihinde tatil edilen Trabzonspor maçındaki olaylar sırasında takımını beklemeden soyunma odasına doğru koşmuştu.

Pereira'nın hareketi sosyal medyayı salladı

Statta çıkan olaylardan sonra Yanal'ın soyunma odasına koşarak gitmesi o günlerde çok konuşulmuş ve "Kendini kurtardı, takımı bırakıp kaçtı" yorumlarına neden olmuştu.

"ORADA KALMAM, KİTLELERİ TAHRİK EDEBİLİRDİ"

Yanal o dönem yaptığı açıklamada ise kendisini savunmuş ve "Orada kalmam, kitleleri tahrik edebilirdi. Ben Trabzon'da çalıştım. Halkın tepkilerini, öfkesini biliyorum. Böyle bir olaya yol açmamak için koridora geçtim" ifadelerini kullanmıştı.
Pereira'nın hareketi sosyal medyayı salladı

Fenerbahçe taraftarlarının son dönemde Pereira'nın yerine takımın başında görmek istedikleri Ersun Yanal'a karşı Portekizli teknik adamın bu tavrı, taraftar gözünde artı hanesine yazılan bir olay oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...