Yönetim, yeni sezonun startını verdi

Düzenleyen:
Yönetim, yeni sezonun startını verdi

SPOR Haberleri

Öncelik teknik adam... Gündemde Fonseca, Lucescu ve Ersun Yanal var. 6 ismin kadro dışı bırakıldığı bordo-mavililerde sezon sonunda da büyük operasyon söz konusu

Tatil edilen olaylı Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor’da yönetim düğmeye bastı! Bu düğme yeni sezonun planlamasını yapan düğme… Aralık ayında göreve gelen ve farklı bir vizyonel bakış ortaya koyan Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin öncelikli hedefi teknik adam… Hami Mandıralı ile yoluna devam etmeyecek olan bordo-mavililer teknik adamı belirleyip sonrasında onun raporuna göre transferi şekillendirecek, takım içinde operasyona gidecek… Olayların teknik adam tercihi konusunda da işini zorlaştırdığı bir gerçek ama Usta ve ekibi yeni sezona yeni teknik adam ve yeni bakış açısıyla girmenin ve bu sezona ait kötü anıların izlerini silme düşüncesinde.
Yanal ikna edilecek
Yönetimin listesinde yabancılardan 2 teknik adam var. Onlar da Portekiz'in Braga takımını çalıştıran Paulo Fonseca ile Shakhtar Donetsk’in başındaki Mircea Lucescu… Her iki teknik adamın da iknası zor görünüyor ama yönetim umudunu sürdürüyor. Yerli pazarında öne çıkan ve uzun süredir gündemde tutulan isim ise Ersun Yanal. Son yaşananlar Yanal’a geri adım attırsa da başkanın birebir görüşüp Ersun Hoca’yı iknaya çalışacağı ifade ediliyor.

Özer zorla idmana ÇIKTI!

Trabzon’da kadro dışı bırakılan Özer Hurmacı’nın bu karara tepki gösterdiği ve dün sabah zorla idmana çıktığı iddia edildi. Bu arada yönetimin Özer ile birlikte, Erkan Zengin, Marko Marin, Fatih Atik, Sefa Yılmaz ve Cavanda’yı kadro dışı bırakması gençlerin önünü açtı. Eskişehir (D), Rize, Antalya (D) ve Kasımpaşa maçlarında Muhammet Beşir, Yavuz, Semih, Melih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Abdülkadir, Mehmet Yeşil ve Denizhan'ın görev alması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...