HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Leicester City şampiyonluk turunu erteledi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Leicester City şampiyonluk turunu erteledi
Leicester City, Liverpool, Manchester United, Swansea City, , Haber

SPOR Haberleri  / AA

Şampiyonluk için tek galibiyete ihtiyacı olan Leicester City, deplasmanda Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk için tek galibiyete ihtiyacı olan Leicester City, deplasmanda Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi biletini West Ham United'a kaptırmak istemeyen Manchester United, 8 Mayıs 2002 tarihinde Old Trafford Stadı'nda şampiyonluk sevinci yaşayan Arsenal'dan sonra bu başarıyı tekrarlamak isteyen lider Leicester City'i ağırladı.

Karşılaşmanın 8. dakikasında sağ kanattan ceza alanına giren Valencia'nın ortasında, arka direkte kendisini unutturan Martial, yerden bir vuruşla kaleci Schmeichel'ı mağlup etti ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. 20 yaşındaki Fransız futbolcu Martial, bu sezon tüm kulvarlarda attığı 15 golle takımının en skorer ismi oldu.

Golden dokuz dakika sonra kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Drinkwater'ın ceza alanına ortaladığı topu Morgan kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Manchester United'ın kontrolünde geçen maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.

Mücadelenin 86. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Drinkwater, gelecek hafta takımının Everton ile sahasında yapacağı maçta cezalı duruma düştü. Chelsea'den 2014 yılında transfer edilen İspanyol futbolcu Mata, bugün 100. kez Manchester ekibinin formasıyla sahaya çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...