Fenerbahçeli yıldız veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçeli yıldız veda etti

SPOR Haberleri  / Sabah

Brezilyalı yıldız 82’de oyuna girince, tribünlerden büyük tepki gördü. Gökhan Gönül “Yapmayın” dedi. Kaleci Volkan isyan etti... Diego maç sonu adeta veda etti

Galatasaray derbisinde, bir pozisyonda Gökhan Gönül ile birbirine giren ve taraftarın tepkisini çeken Diego Ribas, dün yine tribünlerin hedefindeydi. Maçın 82. dakikasında Nani'nin yerine oyuna dahil olan Brezilyalı yıldız, top her ayağına geldiğinde ıslıklandı. Bu tepkilere karşılık Gökhan Gönül tribünleri susturmaya çalıştı. Gönül, elleriyle 'yapmayın' işareti yapsa da tribünlerin bir kısmı maçın bitimine kadar protestosunu sürdürdü. Taraftarın bir kısmı ise, oyuncuyu alkışladı. Öte yandan tribünlerin Diego'yu ıslıklamasında rahatsız olan kaleci Volkan Demirel'in, mücadele devam ederken kulübeden bir yetkiliyi yanına çağırarak hocaya iletmesi için bir şeyler söylediği gözlerden kaçmadı. Diego Ribas protestolara rağmen maç sonu tribünleri alkışladı ve adeta bir veda mesajı verdi.

VOLKAN'DAN PEREİRA'YA TEPKİ, ARKADAŞINA DESTEK
 Takım arkadaşları maçı içinde ve maç sonunda Diego'ya destek verdi. Kaptan Volkan da hocası Pereira ile bir süre konuştu ve sanki "Hocam keşke oyuna almasaydın" siteminde bulundu. Portekizli hoca, maçtan sonra konuyla ilgili, "Volkan aile olduğumuzu söylemeye çalıştı. Bana bu mesajı verdi" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...