Trabzonspor teknik adam arayışında

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor teknik adam arayışında

SPOR Haberleri  / Sabah

Hayal kırıklığıyla geçen sezonun tamamlanmasını iple çeken Trabzonspor, bir taraftan UEFA'nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında verebileceği cezayı bekliyor, diğer taraftan teknik adam arayışlarını sürdürüyor.

 Yurt dışına çıkan başkan Muharrem Usta ile başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Felix Magath ve Besnik Hasi ile görüştü. İki isme takımın durumu hakkında bilgi veren ve fikir alışverişinde bulunan yönetim, ayrıca Fonseca ve Armin Veh ile temasa geçti. Yerli alternatif olarak ise Ersun Yanal'ın gündemde olduğu biliniyor. Bu teknik adamların yanı sıra birçok alternatif ismin de listede olduğu öğrenilirken, Muharrem Usta, "En doğru kararı vereceğiz. İsimler hakkında konuşmayacağım, kararımızı vermek için birçok kriterimiz var" açıklamasını yaptı. Bu arada Belçika basını Trabzonspor'un Besnik Hasi ile ilgilendiğini doğruladı. Belçika gazeteleri, Kosova kökenli teknik adama Trabzonspor dışında Nantes ile Arnavutluk Milli Takımı'nın teklif yaptığını duyurdu.

PAULO FONSECA
 2013'te Pacos Ferreria'yı Devler Ligi'ne taşıyan 43 yaşındaki Portekizli, Braga ile F.Bahçe'yi bu sezon Avrupa Ligi'nde eledi.

BESNİK HASİ
Hasi, hocalık kariyerine 2014'te Anderlecht'te başladı. Devler Ligi'nde Galatasaray'dan 4 puan alarak grup üçüncüsü olmuştu.

FELİX MAGATH
 Sert ve disiplinli idmanlarıyla ünlü olan Magath, Wolfsburg'u 2009'da şampiyon yaptı. Son olarak Fulham'da çalıştı ve boşta.

ARMİN VEH
 Bundesliga'nın tanınan hocalarından Veh, bu sezon Frankfurt ile 25 maçta yalnızca 5 galibiyet alınca Mart ayında görevinden alındı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...