Galatasaray'ın gözdesi, yılın oyuncusu seçildi

Düzenleyen:
Galatasaray'ın gözdesi, yılın oyuncusu seçildi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın istediği, Fransa 2. Ligi'nde oynayan Famara Diedhiou, 35 maçta 22 gol atarak ligin en değerli oyuncusu seçildi.

Devre arasında Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında gösterilen ancak resmi imzaların attırılamadığı isim olan Famara Diedhiou Ligue 2'de yılın oyuncusu seçildi.

Senegalli golcü Fransa 2. Ligi'nde gösterdiği performansla adından söz ettirirken Famara Diedhiou, oynadığı 35 maçta attığı 22 golle en değerli oyuncu seçildi. Sarı kırmızılı taraftarların transfer edilmesi için yönetime büyük baskı yaptığı isimlerin başında gelen Famara, takımı Clermont'a şampiyonluğu getiremese de önümüzdeki sezon için transferin gözdesi olma ihtimallerini de yükseltti.

Galatasaray'ın gözdesi, yılın oyuncusu seçildi

"TRANSFER TEKLİFLERİYLE MENAJERİM İLGİLENİYOR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Fransa basınına açıklamalarda bulunan Famara "Galatasaray'dan transfer teklifi geldiğini sadece basında yazılanlardan biliyorum. Ancak gelen transfer teklifleriyle menajerim ilgileniyor. Ben sadece Clermont'da geçirdiğim bu sezona ve sahada neler yapabileceğime odaklanıyorum. Ben her zaman sezonu Clermont'da bitirmek istedim. Ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istemedim." ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO

25 Mart'tan bu yana sadece 1 gol atmasına rağmen Fransa 2. Ligi'nde yılın oyuncusu seçilen Famara'nın yaklaşık 2 milyon euroluk bonservis bedeli olduğu belirtilirken Senegalli ismin bonservisi 2. Lig'in bir başka ekibi Sochaux'da bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...