Liverpool puanı uzatmalarda kurtardı!

Liverpool puanı uzatmalarda kurtardı!

SPOR Haberleri

Premier Lig'in 37. haftasında Liverpool, Anfield'da konuk ettiği Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekip, 1-0 geriye düştüğü mücadelede puanı uzatma dakikalarında kurtardı.

İngiltere’de herhangi bir iddiası olmayan iki takımın karşı karşıya geldiği mücadelede Liverpool, Chelsea karşısında puanı 90+2’de kurtardı.32. dakikada Belçikalı orta saha oyuncusu Eden Hazard’ın dört Liverpoolluyu çalımlayarak ceza sahası çizgisinden attığı golle Chelsea maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

Ligde ilk 29 maçta gol atmayı başaramayan oyuncu, son 4 lig maçında 4. golünü kaydetmiş oldu. Maçta tam 28 şut çekmeyi başaran Liverpool, gol için ise 90+2’yi bekledi. Liverpool atağında Ojo’nun soldan açtığı ortada Chelsea kalecisi Asmir Begovic topu bir diğer Belçikalı oyuncu Christian Benteke’nin önüne tokatlayınca maçta denge sağlandı: 1-1 Maçta başka bir gol olmadı ve iki ekip sahdan 1’er puanla ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...