Trabzonspor'da yönetim geçmiş defterleri açıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor'da yönetim geçmiş defterleri açıyor

SPOR Haberleri

Sadece menajerlere 35 milyon lira borcun olması üzerine detaylı araştırmalar başladı. Borcun açıklanandan fazla çıkması da soru işareti

Bu sezon sportif açıdan başarılı olamayan ve mali yönden de zor günler yaşayan Trabzonspor'da her geçen gün yeni bir alacaklının kapıya dayanması Başkan Muharem Usta ve yönetim kurulunu harekete geçirdi. Kulübün sadece futbolcu menajerlerine 35 milyon lira borcu olmasının kabul edilemez olduğunu belirten Usta'nın geçmişe dönük bir finans incelemesi için harekete geçtiği öğrenildi. Trabzonspor'un borcunun kongrede açıklanandan daha fazla olduğunu dile getiren Usta, bu konuda detaylı bir rapor hazırlanması için talimat verdi. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen bordo-mavili takımın mali tablo bu haldeyken takımı güçlendirmek adına nasıl bir yol izleyeceği ise taraftarların kara kara düşünmesine neden oldu. 
Yanal ve Şota icraya verdi
Gelecek sezon Karadeniz temsilcisini çalıştırmak için en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen Ersun Yanal alacağı olan 350 bin avro için kulübe icra avukatı gönderdi. Bordo-mavili yöneticilerin Yanal'ın avukatları ile yapılan görüşmede uzlaşma sağladığı ifade edildi. Buna göre biriken ödemelerin bir kısmı peşin olarak yapılacak, kalan kısım ise taksitlendirilecek. Eski çalıştırıcı Şota Arveladze ve Süleyman Hurma'nın da benzer yola başvurduğu açıklandı. Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, "Şota ödeme yapamadığımız için mecbur kaldı. TFF'den lisans da alamadık. Bu iş tamamen paraya bağlı. Eldeki senetleri ve borçları kapatmamız lazım" şeklinde konuşarak durumun vahametini özetledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...