'Teodosic en büyük düşmanım'

'Teodosic en büyük düşmanım'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı, “Laboral’e elenmek, bu mükemmel sezonun ardından yazık olurdu. Teodosic’e altı ay önce ‘Karşılıklı final oynasak güzel olur’ demiştim... Ama o bugün benim en büyük düşmanım” dedi

THY Avrupa Ligi Final Four finalinde bugün Fenerbahçe'nin çok şey beklediği Bogdan Bogdanovic, uzatmada kazanılan Laboral maçını değerlendirirken, CSKA Moskova'da forma giyen vatandaşı Milos Teodosic'e de meydan okudu: "Laboral'e karşı bir çok boş atış fırsatını kullanamadık, ben de dahil... İkinci yarıya da sinirli ve stresli başladık ve maç uzatmaya gitti. Eğer bu mükemmel sezonun ardından Laboral'a elenseydik gerçekten yazık olurdu. CSKA da biz de finale kalmayı hak ettik diye düşünüyorum. Bundan 6 ay önce Teodosic ile konuşurken, "Finalde karşılaşırsak güzel olur" demişti. Ama bugün o benim sahada en büyük düşmanım olacak."

RUSLAR'IN GÖZÜ KORKTU
Fenerbahçeli taraftarların, Mercedes Benz Arena'da oluşturduğu müthiş atmosfer Rus basınının gündemine oturdu. Rus medyası Fenerbahçeliler için, "Türk taraftarlar adeta çılgın gibiydi. Bağırırken adeta gırtlakları yırtıldı. Mercedes Benz Arena'yı cehenneme çevirdiler. İlk yarı final maçında bile onların sesleri çıkıyordu" diye yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...