Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular camiaya sesleniyor: Gurur lan

Düzenleyen:
Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular camiaya sesleniyor: Gurur lan

SPOR Haberleri

“Bu takımla ne kadar övünseniz azdır… Sonuna kadar mutluluğu kutlamanız haktır. Bu şampiyonlukta alın teri, emek, gözyaşı vardır”

Kara Kartal’da yorucu ve çileli bir sezon mutlu sonla bitti, sıra kutlamalara geçildi… Siyah-beyazlı camiada yönetimden futbolcusuna kadar verilen ortak mesajların özünde ve içeğinde anahtar kelimeler vardı. EMEK, ÖZVERİ, FEDAKARLIK, ALIN TERİ, GÖZYAŞI ve MUTLULUK…
Yönetim, Osmanlıspor maçı sonrası başlayan ve dünyanın dört bir yanına yayılan kutlamaların kupayı almalarının ardından günlerce devam edeceğinin mesajını verdi… Teknik ekip ve futbolcular, şampiyonluğu taraftara armağan edip “Bu haklı gururu ve mutluluğu sonuna kadar yaşayın” göndermesi yaptı… Maç sonunda soluğu bir eğlence mekanında alan yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftar sabaha kadar şampiyonluk şarkıları söyledi, eğlendi… 
Asıl kutlama 19 Mayıs’ta
Ve gelelim bir sezonun taçlandırılacağı kupanın havaya kaldırılacağı zamana yani perşembe gününe… Siyah-beyazlılar, 19 Mayıs’ı şölene çevirecek. Vodafone Arena’da kupa töreni düzenlenecek. Şampiyonluk kutlamalarının biletleri kombine kart sahipleri ve son 3 maça toplu bilet alanlar için dün satışa çıktı. Genel satışa ise bugün başlanacak. Fiyatlar ise 60 ile 325 TL arasında.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...