Cenk Tosun şampiyonluğu anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Cenk Tosun şampiyonluğu anlattı

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın golcüsü Cenk Tosun, "Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum" dediği şampiyonluk sürecini anlattı.

Yedek kulübesinden gelip çevirdiği maçlarla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 24 yaşındaki futbolcu, 4 Mayıs'ta hayatını Ece Akgündüz ile birleştirmişti. Düğünü adeta şampiyonluk provası gibiydi. Tosun ailesine tebriklerimizi iletirken, neler hissettiğini sorduk. İşte başarılı oyuncunun anlattıkları: 4 Bu sezon benim için dört dörtlük geçiyor. Önce Milli Takım'da kendimi göstermem ve Avrupa Şampiyonası biletini almamız, ardından eşim ile planlarını yaptığımız düğünü gerçekleştirmemiz ve sonrasında da bitime bir hafta kala gelen şampiyonluk. Düğün, bizim için şampiyonluk provası gibi oldu. Şimdi ikinci kutlamayı Dolmabahçe'de Vodafone Arena'da yapacağız. İnşallah balayını da Paris'te EURO 2016'da yapacağız.

EURO 2016 İÇİN HAZIRIM
 Milli Takım süreci beni olumlu etkiledi. Şenol hocanın Beşiktaş'ta, Fatih hocanın Milli Takım'da yaklaşımları benim için önemliydi. Euro 2016'ya hazırım. Fatih hocam takdir ederse Avrupa'nın en iyileriyle yarışmaya hazırım. Milli Takım'da da Beşiktaş'taki gibi güzel bir atmosfer var. İnanıyorum ki orada da başarılı olacağız.

?EVLİLİK HEDİYESİ ŞAMPİYONLUK
 Cenk'İN eşi Ece Hanım, düğünü planlarken Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ve EURO 2016'yı düşündüklerini söyledi. Cenk'in çok iyi bir futbolcu ve iyi bir insan olduğunu belirten Ece Tosun, "Cenk'ten evlilik hediyesi olarak şampiyonluk istedim. Şimdi çifte mutluluk yaşıyoruz" dedi.

ÜZÜLDÜM AMA PES ETMEDİM
 Her futbolcu 11'de oynamak ister. Zaman zaman üzüntüler, gelgitler yaşasam da asla boşluğa düşmedim. Hiç pes etmedim. Hep çalıştım.
 Benim çocukluk aşkım Beşiktaş. Daha genç bir oyuncuyken, 15 yaşında Beşiktaş kampına gelip döndüğüm günlerin sizler de şahidisiniz. Rüyalarımın takımında oynuyorum şu anda.

GOMEZ'E BENİM DE KATKIM VAR!
 Gomez özel bir oyuncu. Ona bazen takılıyorum, "Senin performansına benim de büyük katkım var" diyorum. O da "Bir bıraksam formayı senin alacağını biliyorum" diyor. Şunu açıkça söylüyorum, hiçbir oyuncu 11'de oynamak varken, yedek kalmayı kabul etmez. Ben hep 11 için çalıştım. Her zaman, herkesle rekabete hazırım.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...