Quaresma: Seneye 3. yıldızı takarız

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Quaresma: Seneye 3. yıldızı takarız

SPOR Haberleri  / Sabah

Quaresma, önümüzdeki yıl da karşılarında hiçbir takımın duramayacağını iddia etti

Beşiktaş'taki ikinci dönemini şampiyonlukla taçlandıran yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Siyahbeyazlı ekibe dönüşü öncesi başkan Fikret Orman'a söz verdiğini anlatan Portekizli yıldız şu ifadeleri kullandı: Beşiktaş'a dönmek istedim ve döndüm. Çünkü Beşiktaş taraftarını, buradaki sıcaklığı unutamadım. Kendimi boşlukta hissettim. Başkan Fikret Orman'a da söyledim "Sorun olmayacak, başarı olacak. Emin olun" dedim.

 Kimse yedek kaldığı için mutlu olmaz. Bazen üzüldüğüm maçlar olsa da her zaman Şenol Güneş'in adaletine inandım. Anlık üzüntüler ve tepkiler orada kaldı. Kendimizden çok takım için oynadık.

Şenol Güneş, 3-4 takviye düşündüklerini söyledi. Beşiktaş üstüne koymaya devam ederse şampiyonluklara, kupalara ambargo koyarız. Seneye de şampiyon olur, üçüncü yıldızı takarız.

UMARIM GOMEZ KALIR
Şampiyonlar Ligi'nde her takıma her yıldıza karşı oynarım. Benim için fark etmez. Beşiktaş Barcelona, Liverpool gibi büyük takımları yendi, yine yener. 4 Gomez umarım kalır. Töre ve Sosa da öyle. Devler Ligi'nde iyi oyunculara ihtiyaç var. Ve bizde iyi bir teknik adam ve iyi oyuncular var.

NORMAL OLMAK YETMEZ
 Dönüm maçı olarak Galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz derbiyi gösterebiliriz. İlk yarı şampiyonluk sıkıntıya giriyordu ancak ikinci yarı kazandık. Kazanmak istiyorsanız özel, ekstra bir şeyler yapmanız gerekiyor sahada. Normal işler yetmiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum.

AYRILINCA HER ŞEYİ DAHA İYİ ANLADIM…
Beşiktaş çok büyük bir takım. Özel olduğunu ayrılınca çok daha iyi anladım. Büyük takım olarak devam ediyor. İlk oynadığımda da böyleydi şimdi de böyle. Özellikle taraftarımıza teşekkür ederim. Bana gösterdikleri sevgiden ve destekten dolayı hepsine çok teşekkür ederim. Onları çok seviyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...