Nani: Kupayı almadan gitmeyeceğim

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Nani: Kupayı almadan gitmeyeceğim

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, takımdan kupa kazanarak ayrılmak istiyor.

Sezon sonunda Çin Ligi'ne transfer olması beklenen Portekizli yıldızın kupa finalinde oynayacağı ve sarı-lacivertlilere bu finalle veda edeceği öğrenildi. Nani'nin, "Sakatlığımın ilerlememesi için Sivas maçında oynamadım. Galatasaray maçına kadar hazır hale geleceğim. Bu kupayı kazanarak kötü geçen sezonu unutturmak istiyorum. Kupa kaldırmadan Türkiye'den ayrılmak istemiyorum" dediği öğrenildi.

Arabasını gönderdi
 Ayrılık hazırlığında olan Luis Nani, eşyalarını toplamaya başladı. Türkiye'den ayrılmak için gün sayan Luis Nani'nin, Ferrari marka arabasını İstanbul'daki Ambarlı Gümrük Müdürlüğü'nden ülkesine gönderdiği bildirildi. Kupa finalinin ardından Portekiz'e gidecek olan tecrübeli futbolcunun evinde de tüm eşyalarını topladığı öğrenildi.

12
 F.Bahçe'de 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor. İsimler şöyle: Alves, Caner, Gökhan, Mehmet Topal, M.Topuz, Meireles, Kadlec, Uygar Mert, Ramazan. Kiralıklar: Ba, Fabiano, Markovic.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...