Beşiktaş'ın kutlamalarına damga vuran olay; Mario Gomez

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın kutlamalarına damga vuran olay; Mario Gomez

SPOR Haberleri

Şenol Güneş de futbolcular da yeni sezonda da kalması istenen Alman forvete özel ilgi gösterdi, taraftara destek vermesi için işaret edildi. Mesaj çok netti: Gitme kal bu şehirde

Beşiktaş önceki gün düzenlenen görkemli törenle kupasına kavuştu… Boğaz turu ile başlayan, üstü açık otobüsle stada giren Kartallar, görsel şovlar ve konserlerin ardından sezonu kupa ile taçlandırdı. Törenlerde dikkat çekici ayrıntı ise Mario Gomez’di… Ayrıntıda gizli olan ise Gomez’in sezon sonundaki durumunun belli olmamasıydı… Alman forvet opsiyonlu olan mukavelesiyle ilgili kararını henüz vermediğini söylemişti… Siyah-beyazlılarda yönetim de teknik ekip de futbolcular da taraftar da Gomez’in yeni sezonda yuvada kalması adına yakın markaja geçti…
Yüreklere su serpti
Mario’yu sıcak tutmak, gönlünü kazanmak, onu onure ederek ailenin önemli bir parçası olduğunu hissettirmekti. Tabii ki başarıda Kartal payı da Mario Gomez’e aitti… 26 gol ve Gol Krallığı… Teknedeki pasta kesiminde Şenol Güneş, Gomez’i özellikle yanına istedi. Sonrasındaki kutlamalarda Sosa, Olcay, Gökhan Töre gibi isimler taraftara Mario Gomez’i gösterip ona destek verilmesini işaret etti. Ki o Gomez’in kariyer planında Almanya’ya dönmeyi düşünmediğini söylemesi Beşiktaşlılar’ın yüreğine su serpti.

Ba’nın selamı var

Sezon başında Çin’e giden Demba Ba, şampiyonluk kutlamalarında unutulmadı. Oyuncular da taraftar da “Demba Baba, Demba Baba” tezahüratı yaptı. Senegalli oyuncu “Dünyanın en iyi taraftarı şampiyonluğu kutladı ve beni nasıl sevdiklerini gösterdi. Ben de onları aynı şekilde seviyorum” dedi.

TRANSFERDE SON DURUM

Yeni sezonun transfer planlaması anlamında 1 numaralı etken Mario Gomez’in durumu. Kalacak mı, gidecek mi? Kalması halinde sorun yok… Ancak ayrılığı durumunda takviye şart. Yönetim, kulübün dengesini bozmak istemiyor ve bir anlamda Gol Kralı’na “Biz sana sen de bize mecbursun” mesajı veriyor. Gomez’in mevcut şartlarla devam etmesini istiyor. Mario da yükselen performansıyla elini güçlü tutuyor ve Avrupa Şampiyonası’nı da iyi bir pazar olarak görüyor. Beşiktaş’ın kadro yapılanmasına da önem veriyor. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro talep ediyor. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...