Şampiyondan şut ve gol

Düzenleyen:
Şampiyondan şut ve gol

SPOR Haberleri

Necip mutlu sona nasıl ulaştıklarını anlattı, Cenk yenilgiye tahammülü olmadığını söyledi, Olcay Şahan ise bitirici vuruşu yaptı

Necip: Ekip ruhu ve arkadaşlık 
Kara Kartal’da genç kaptanlardan olan ve genelde sonradan oyuna giren Necip Uysal sezonu değerlendirdi: “Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezon başından beri çok çalıştık. Takım arkadaşlarımızla birlikte hep şampiyonluğu istedik ve mutlu sona ulaştık çok şükür. Takımımızda çok iyi bir ekip ruhu arkadaşlık var. Birlik ve beraberlik sonunda kupayı aldık. Yeni stadımızda taraftarımızın etkisini görüyoruz. Bizim için itici güç oluyorlar ve rakip üzerinde baskı kuruyorlar.” 
Cenk Tosun’un efsane planı!
Mario Gomez’in yediği olan ve sonradan oyuna girdiğinde takım üzerinde pozitif etki bırakan skoru değiştiren Cenk Tosun konuştu… Şampiyonlukta pay sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Cenk “Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp, efsane olmak isterim. Hırslı olmamın nedeni yenilgiyi hazmedememem" dedi. Tosun, Beşiktaş’ta görevini yaptığını şimdi sıranın Milli Takım’la Avrupa Şamyiyonası’nda başarı olduğunu söyledi. 
Olcay Şahan: Cevap kupayla
Olcay Şahan “Feda sezonunundan bu günlere gelmek büyük bir başarı. Bu sene takımımız ve hocamız çok iyiydi ve her şey çok güzeldi. Çok güzel bir uyum ve kardeşlik vardı. Şu an fazla söze gerek yok. Şampiyon olduğunda, herkese cevabı veriyorsun. Biz gerekli cevabı vermiş olduğumuz için mutluyuz. Bunun tadını çıkartmak istiyoruz" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...