Yaman şampiyon

Düzenleyen:
Yaman şampiyon

SPOR Haberleri

Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar 62 kiloda tatamiye çıkan İrem Yaman, ilk turu maç yapmadan geçtikten sonra ikinci turda diğer milli sporcu Tuğba Ayva'yı 4-0, çeyrek finalde Azerbaycanlı Yaprak Eriş'i 8-0, yarı finalde de Türk asıllı Alman Rabia Güleç'i 3-1 yenerek finale çıktı. Fransız rakibi Magda Wiet Henin'i finalde 5-0'lık sonuçla geçen İrem Yaman, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Tatar’a hakem zulmü

Turnuvada 67 kiloda mücadele eden Nur Tatar da finale kalırken altın madalyayı tartışmalı şekilde kaybetti. Büyük Britanya'dan Lauren Williams ile karşılaşan Nur Tatar, 3-0 geriye düştüğü müsabakada son anlarda 3-3'lük eşitliği yakaladı. Son saniyede müsabakanın hakemleri önce Lauren Williams'a verdikleri cezayı tartışmalı bir karar sonrasında Büyük Britanyalı sporcudan alıp Nur Tatar'a verdi ve milli sporcu mücadeleyi 4-3 kaybederek gümüş madalyayla yetindi. Finale çıkan bir diğer sporcumuz Yunus Sarı ise, Azerbaycan'dan Milad Beigi Harchegani'ye 5-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...