Şenol Güneş'ten Gomez'in sözlerine sert tepki!

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten Gomez'in sözlerine sert tepki!

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın tecrübeli çalıştırıcısı, "Şampiyonlar Ligi'nde takıma güçlü takviyeler yapılmalı" diyen Panzer'e, "O tip yorumları ancak ben yaparım" karşılığında bulundu

Beşiktaş'ı bu sezon uçuran Mario Gomez geçtiğimiz hafta içinde takımda kalmak istediğini fakat iyi takviyeler yapılmanın şart olduğunu açıklamıştı. "Başkanla görüştüm. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Takıma iyi isimler alın dedim. Takviye olursa kalırım" şeklinde açıklamalar yapan Gomez'e dün Şenol Güneş'ten cevap geldi. TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında konuşan tecrübeli teknik adam "Mario Gomez'in Şampiyonlar Ligi hedeflerimiz hakkında söylediklerine katılmıyorum! O tip yorumları ancak ben söyleyebilirim. Mario Gomez gelirken, 'Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olursanız geleceğim' dedi mi? Hayır..." sözleriyle oyuncusunun bu tip yorumlar yapmaya hakkı olmadığını ima etti.

Gerekirse yeri dolar
Gomez'in sözlerine bozulduğu her halinden belli olan Şenol Hoca, ''Gomez bize geldiği zaman, onun için de bizim için de şüpheler vardı. Ama geldi katkı yaptı. Biz Gomez'e niye değer veriyoruz? Katkı yaptığı için. Eğer katkı yapacaksa yine, kalsın. Gitmesi, ona da bize de zarar. Ama giderse de Beşiktaş teslim olmayacaktır. Demba Ba sonrası nasıl yeri dolduysa, Gomez sonrası da dolabilir" sözlerini kullandı. 

Transfer yüzde yüz başarılı
"5 transfer yaptık, hepsi de oynadı. Zaman zaman Tosic dışarıda kalsa da, gerisi hep oynadı. Bu %100 başarı demektir" diyen Güneş, "Oynamayan oyuncu, oynayan oyuncuyu geçmek zorunda. Daha iyi oynamak zorunda. Hadi bana forma ver demekle olmuyor" açıklamasında bulundu. Güneş, "Gökhan Töre Messi gibi bir oyuncu. Fakat kendini geliştirmesi lazım. Hoş görü de bir yere kadar. Kırmızı kart görmesine rağmen Milli Takım'a çağırıldı. O maçı kaybedebilirdik de. Bunu iyi görmesi lazım" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...