Beşiktaş ile Boyko'nun yolları ayrılıyor

Düzenleyen:
Beşiktaş ile Boyko'nun yolları ayrılıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Dnipro'dan transfer ettiği Denys Boyko, takımdan ayrılmak istediğini yöneticilere iletti.

Beşiktaş'ın devre arasında transferi için yoğun çaba harcadığı Denys Boyko'nun siyah beyazlı takımdaki kariyeri hayli kısa süreceğe benziyor. Ocak ayında uzun süren görüşmelerin ardından  3.3 milyon Euro bonservis bedeli ile Dnipro'dan transfer edilen Boyko, Beşiktaş ile dört buçuk yıllık sözleşme imzalamıştı. O dönem form grafiği düşüşte olan Tolga Zengin'in yerine 1. kaleci olması beklenen Boyko, istediği şansı bulamadı. Ligin 2. yarısında gösterdiği başarılı performans ile kaleyi bırakmayan Tolga'nın arkasında kalan Boyko, bazı maçlarda kadro dahi alınmadı. 28 yaşındaki file bekçisi 3'ü Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta kaleye geçti. Siyah-Beyazlılar, bu 5 maçlarıın 4'ü kayberken; boyko'nun performansı eleştiri aldı.  

Beşiktaş ile Boyko'nun yolları ayrılıyor
Yaşanan bu süreç sonrası Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan Ukraynalı file bekçisi, konu ile ilgili yönetim kurulu ile görüştü. Siyah beyazlı takımda mutsuz olduğunu ve kariyerine farklı bir kulüpte devam etmek istediğini ifade eden Boyko, kendisine gelen teklifleri değerlendirecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...