Avrupa'da yılın bombası!

Düzenleyen:
Avrupa'da yılın bombası!

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla attığı 36 golün ardından tüm dikkatleri üstüne çeken Arjantinli futbolcu Gonzalo Higuan'ın ismi şu sıralar Liverpool ile anılıyor. Liverpool Menajeri Jurgen Klopp'un da Higuan'ın maçını canlı izlemesi bu iddiaları doğruladı.

Avrupa'da yılın bombası!


Geçtiğimiz yıl müthiş bir performans sergileyen, Napoli formasıyla 36 gol atarak, rekor kıran Gonzalo Higuain, Premier lig'e gidiyor. Golcü futbolcunun yeni kulübünün Liverpool olacağı iddia ediliyor.

Avrupa'da yılın bombası!

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp da bu iddiaları doğrulayacak bir harekette bulunurak, Arjantin'in Şili ile oynadığı Copa America maçını izledi. Tecrübeli teknik adamın maçı Higuain'in aynı zamanda menajeri olan kardeşi ile birlikte izlemesi ve 76. dakikada Higuain oyundan çıktıktan sonra tribünleri terketmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...