HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cardozo gitmek istiyor

Düzenleyen: /
Cardozo gitmek istiyor
Oscar Cardozo, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor'a 2 sezon önce Benfika'dan transfer edilen Paraguay'ın yıldızı Oscar Rene Cardozo'nun, futbol yaşamını Güney Amerika’da sürdürmek istediği öğrenildi.

Trabzonspor’un 2014-15 futbol sezonunda Benfica’dan transfer ettiği Oscar Cardozo'nun ülkesi Paraguay’a veya Güney Amerika’daki başka bir ülkeye gitmek istediği belirtildi. Yeni sezonda bütçesinde kısıtlamaya gidecek olan ve yüksek maliyetli oyuncuları elinden çıkarmayı planlayan bordo mavili yönetim, Cardozo için gelecek teklifleri de değerlendirecek. Trabzonspor ile 1 yıl daha kontratı bulunan Paraguaylı golcü için özellikle Çin ekiplerinin devrede olduğu öğrenildi.

ÇİN’E SICAK BAKMIYOR
Oscar Cardozo’nun ise futbol hayatını Çin’de sürdürmeye sıcak bakmadığı, uzun seyahat yapmamak için ülkesi veya Güney Amerika’da bir takımda futbol oynamak istediği ifade edildi. Bordo mavili yönetimin 33 yaşındaki golcünün transferinden de önemli bir gelir elde etmeyi planladığı belirtildi. Trabzonspor formasıyla ilk sezonunda 42 maça çıkan ve 20 gol atıp 3 asist yapan Cardozo, geride kalan sezonda ise forma giydiği 24 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
 

HİRVİNG LOZANO İDDİASI
Bu arada dış transferde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un, Meksika Ligi ekiplerinden Pachuca’da forma giyen Hirving Lozano için girişimde bulunduğu iddia edildi. Copa America’da oynanan maçları yakın markaja alan transfer komitesinin 20 yaşındaki golcü için olumlu rapor sunduğu öğrenildi. Aynı zamanda orta sahada da oynayabilen futbolcu iiçin bordo mavililerin Pachuca kulübüne teklif sunduğu iddiası ortaya atıldı. 7 Nisan 2016’da sözleşme yenileyen Lozano’nun Pachuca ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.


YÖNETİM İÇ TRANSFERDE ÖNLEM ALACAK
Trabzonspor’da, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncuların mevcut sözleşmelerini koz olarak kullanması ve yüksek alacakları nedeniyle kalmaktan yana tavır koymaları, yönetimin elini kolunu bağlıyor. Bordo mavili yönetimin, gitmemekte direten oyuncular için radikal kararlar alıp uygulayacağı, iç transferi çözüme kavuşturup ardından ise dış transfere yoğunlaşacağı öğrenildi.
 

RESMİ SİTEDE BİR YENİLİK DAHA
Dijital ortamda medya zenginliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, resmi sitenin tasarımında yeniliğe gidilmesinin ardından bir uygulamayı daha hizmete sundu. Bordo mavili kulübün sitesinde, ‘Maç Merkezi’ uygulaması hayata geçirilirken, taraftarların bu uygulamayla birlikte puan durumunun yanı sıra maçların detaylı analizlerine, maçlarda dakika dakika pozisyonlara, oyuncuların performanslarına ve ısı haritalarına ulaşabileceği belirtildi. Trabzonspor’un dijital ortamdaki yeniliklerinin devam edeceği ifade edildi.

 

Cardozo gitmek istiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...