HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Antalyaspor Başkanı Gencer: Eto'o'yu Galatasaray'a verdik

Düzenleyen: /
Antalyaspor Başkanı Gencer: Eto'o'yu Galatasaray'a verdik
Etoo, Galatasaray, Antalyaspor, Haber

SPOR Haberleri

Antalyaspor'da seçim kararı alan başkan Gencer, Dursun Özbek'e sorulan "Başkanım yıldız oyuncu alacak mısınız" sorusuna "Yıldız aldı bile. Biz Eto'o'yu verdik." dedi.

G.Saraylı bir taraftar, Hırvatistan maçını statta izleyen Dursun Özbek'e "Başkanım yıldız oyuncu alacak mısınız" diye sordu. Sorunun yanıtı Özbek'in yanındaki Gültekin Gencer'den geldi: Yıldız aldı bile. Biz Eto'o'yu Galatasaray'a verdik.

TRANSFER BİTİYOR

G.Saray'ın Eto'o harekatının mutlu sonla noktalanmak üzere olduğu ortaya çıktı. Önceki gün Milli Takımımızın Hırvatistan ile Paris'te oynadığı maçı, G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer birlikte izledi. Maçtan sonra VIP çıkışında Türk futbolseverler Özbek ve Gencer'e büyük ilgi gösterdi. Belçika'nın Gent şehrinden milli maçı izlemek için Paris'e gelen Murat Şişman adlı G.Saray taraftarı, Özbek'e "Yıldız oyuncu alacak mısınız başkanım" diye sordu.

"GALATASARAY'A HAYIRLI OLSUN"

Sorunun cevabını Özbek'ten önce Gencer verdi. Gencer "Yıldız aldı bile. 30 Haziran'da görev süremiz doluyor. Biz gitmeden Eto'o'yu G.Saray'a verdik" dedi. Özbek bu sözleri başını sallayıp gülümseyerek onayladı. Gencer ise bir kez daha "Eto'o hayırlı olsun. Bu transferde Eto'o da biz de her türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi. G.Saray'ın Kamerunlu golcüyü sponsorlar aracılığıyla alacağı kaydedildi.

Hatırlanacağı gibi, Eto'o kısa süre önce "Beni Antalya'ya başkan Gültekin Gencer getirdi. O giderse ben de giderim" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...