HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Volkan'dan İvedik'li paylaşım

Düzenleyen: /
Volkan'dan İvedik'li paylaşım
Volkan Babacan , Haber

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımımızın kalecisi Volkan Babacan, sosyal medya hesabında kendisi ile ilgili yapılan komik pembe forma benzetmelerine Recep İvedik fotoğrafı paylaşarak cevap verdi.

 Volkan'dan İvedik'li paylaşım

Volkan Babacan'ın pembe forması sosyal medyada alay konusu olmuş, bazı taraftarların da tepkisine neden olmuştu. Volkan Babacan bu tepkiler üzerine Twitter hesabından,Ay Yıldızlı formanın büyüklüğüne ve önemine dikkat çekerek 'Pembe,gri,yeşil ne fark eder, Gögsümdeki AY-YILDIZ bana yeter' sözleriyle pembe formayı eleştirenlere cevap vermişti. Volkan Babacan şimdi de Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Babacan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta kendisini Recep İvedik karakterine benzettti. Milli kaleci yaptığı Recep İvedik'li Instagram paylaşımına ''Bence bana daha çok yakışmış'' notunu düştü. Milli kalecinin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken, destek mesajları yağdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...