Usta: Ya para ya Chedjou

Düzenleyen:
Usta: Ya para ya Chedjou

SPOR Haberleri

Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden doğan alacaklarına karşılık Kamerunlu oyuncuyu istiyor

Büyük bir ekonomik sıkıntı yaşanan Galatasaray'da, Trabzonspor'a Burak Yılmaz'ın Çin'e satışında bonservisinden doğan 2 milyon avronun ödenmemesi için yoğun çaba var. Trabzonspor'a 2 milyon avroya karşılık Tarık, Carole, Donk, Rodriguez'den biri önerildi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın ise kendisini her seferinde farklı bir oyuncu için arayan Mehmet Özbek'e sert çıktığı öğrenildi. Usta'nın, "Benim de paraya ihtiyacım var. Konuyu uyuşmazlık kuruluna taşıyıp, faiziyle almak istemiyorum. Onun için size 15 gün süre. Ya 2 milyon avroyu verin veya Chedjou'yu istiyoruz" sözlerini kullandığı ifade edildi. Trabzonspor'da Aurelien Chedjou isminin Ersun Yanal tarafından istendiği ve başarılı teknik adamın Uğur Demirok ile Chedjou'nun iyi bir ikili oluşturacağını başkanla paylaştığı belirtildi.
Boilesen gelmiyor
Öte yandan Trabzonspor'a Danimarkalı Nicolai Boilesen transferinden kötü haber geldi. Bordo-mavililerin her konuda anlaşmaya vardığı ileri sürülen ve Ajax ile sözleşmesi biten 24 yaşındaki solbekin Trabzonspor’u reddettiği bildirildi. Bu arada bordo-mavililerin hücum bölgesi için Feyenoord forması giyen, sağ ve sol kanatta görev alabilen Bilal Başacıkoğlu’nun kiralanması konusunda kulübüyle el sıkıştığı iddia edildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...