Vesely: Kalıp kalmayacağım belli değil

Düzenleyen:
Vesely: Kalıp kalmayacağım belli değil

SPOR Haberleri

Erkek Basketbol Takımı sporcusu Jan Vesely,“Burada kalıp kalmayacağım önümüzdeki haftalarda belli olacak” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Basketbol Ligi’ni şampiyonluk ile tamamlayan Fenerbahçe’nin Çek oyuncusu Jan Vesely, yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

“SEZONU DAHA DA İYİ KAPATABİLİRDİK”

Fenerbahçe’de her zaman hedeflerin olduğunu belirten 26 yaşındaki basketbolcu, “Biz bu seneyi şampiyonlukla kapattık. Sezonu daha da iyi kapatabilirdik ama olmadı. Bundan sonrasını göreceğiz. THY Euroleague finali oynadık ve Avrupa ikincisi olduk” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ BURADA OLUŞTURDUKLARI MÜKEMMEL ATMOSFER İLE BURADA BAŞARIYI SAĞLADIK”

Takım olarak bu sene büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Vesely, “Bu seneki başarının en büyük sırrı soyunma odasında olan insanlar ve taraftardır. Taraftarlarımızın oluşturduğu mükemmel atmosfer ile burada başarıyı sağladık” diye konuştu.

Gelecek sezon sarı-lacivertli takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya ise Çek sporcu, “Burada kalıp kalmayacağım önümüzdeki haftalarda belli olacak” şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...