CAS'tan ümidimiz var

Düzenleyen:
CAS'tan ümidimiz var

SPOR Haberleri

Kararın bozulabileceğini hatırlatan Dursun Özbek, “Ümitsiz bir durum olsa buraya gelmezdik” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray'ın, Finansal Fair Play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle UEFA tarafından verilen Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yönelik olarak Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) yaptığı itiraz, bugün görüşülecek. Fransa'nın Paris şehrindeki bir hukuk bürosunda sabah saatlerinde başlayacak olan duruşmalı toplantıda, Galatasaray Kulübü adına Başkan Dursun Özbek, hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Eşref Alaçayır, Sedef Hacısalihoğlu ve  avukat Jean Louis Dupont hazır bulunacak. Konuyla ilgili açıklamalar yapan G.Saray Başkanı Dursun Özbek, CAS'tan ümitli olduklarını söyledi. Galatasaray'ı en iyi şekilde savunacaklarını belirten Özbek şöyle devam etti:
İyileşmeler gösterilecek
Daha önce UEFA'dan geçen davalara bakarak hazırladık savunmamızı. Bunun içinde Fenerbahçe ve Trabzon da var. Tabii avukat Dupont ile tekrar gözden geçirdik her şeyi.  CAS'ın kararı bozma ihtimali var. Hukuku sonuna kadar kullanmak istiyorum. Dolayısıyla ümitsiz bir durum olsa buraya gelmezdik." Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, savunmasında kulübün mali olarak son dönemde ortaya koyduğu pozitif tabloyu ve yaşanan iyileşmeleri gösterip, yeni yönetimin çabalarına da dikkati çekecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...