Galatasaray'da 11 futbolcu yolcu

Düzenleyen:
Galatasaray'da 11 futbolcu yolcu

SPOR Haberleri

Geçen sezon sportif ve mali anlamda sıkıntı yaşayan Galatasaray'da, önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen oyuncular belli oldu.

Sarı-kırmızılılar bir yandan teknik direktör ve transfer konusu ile uğraşırken diğer taraftan da 40'ı aşan kadronun daraltılması için çalışıyor.

LİSTE KABARIK

Sportif AŞ yöneticileri Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu ile İdari Menajer Cenk Ergün bu konuyla ilgili Florya'da yoğun mesai harcıyor. Kiralıktan dönen futbolcularla beraber listenin bir hayli kabarık olduğu belirtiliyor

DZEMAİLİ İÇİN EURO 2016 BEKLENİYOR

Sezon başında kiralık gönderilen 11 futbolcudan sadece Bruma ve Telles'in yerleri garanti gözükürken, Dzemaili'nin durumunun Avrupa Şampiyonası sonrası netleşeceği belirtildi. Kiralıklardan Sercan Yıldırım'a Bursaspor yeniden talip oldu. Golcü oyuncunun 750 bin euroluk satış opsiyonu bulunuyor.


"KENDİNİZE KULÜP BULUN"

Kiralık gönderilen diğer futbolcular Endoğan Adili, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Lucas Ontivero, Berk İsmail ve Jem Karacan gelecek sezonun kadrosunda da düşünülmüyor. Diğer taraftan Tarık Çamdal, Rodriguez, Donk gibi isimlerden de kendilerine kulüp bulmalarının isteneceği öğrenildi. Bilal Kısa ve Umut Bulut'un ise gelen teklifleri değerlendirmeleri beklenirken bu konuda oyuncuların önünün açılacağı kaydedildi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...