HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkiye'nin durumu bizim için tehlikeli

Düzenleyen: /
Türkiye'nin durumu bizim için tehlikeli
Del Bosque, Milli Takım, İspanya, Haber

SPOR Haberleri

Del Bosque: İlk maçından sonra Türkiye herşeyini ortaya koyacak. Bu bizim için çok tehlikeli olabilir

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu aktaran İspanyol teknik adam, "Onların yarı sahasında oynayabiliriz, inisiyatifi alabiliriz ama Türkiye iyi bir takım. Son maçlarında iyi performans ortaya koymasalar da çok dikkatli olmamız lazım" diye konuştu. EURO 2016'daki ilk maçı kazandıklarını hatırlatan Del Bosque, "Bu, kafamızı karıştırmamalı. Rakibimiz çok istekli olacak. Bu, bizim için tehlikeli olabilir. Türkiye'de futbola çok büyük bir tutku var. Bizi yoğun bir maç bekliyor" yorumunu yaptı.

Arda belirleyici isim
 Sergio Busquets ise Barcelona'dan takım arkadaşı Arda Turan için övgü dolu sözler söylerken, "Arda'nın kalitesini ve milli takımı için neler yaptığını biliyoruz. Ona karşı çok dikkatli olmalıyız. Çünkü milli takımı için çok belirleyici" ifadelerini kullandı.

'Vodafone Arena'yı görmeye geleceğim'
İspanya'nın Teknik Direktörü Del Bosque, önemli mesajlar verdi. "Beşiktaş'ın şampiyon olmasına çok sevindim" diyen Kartal'ın eski patronu, "Beşiktaş'ı kutluyorum. Stadın açılışına gelmeyi çok istedim ancak yoğun bir programım vardı. Nasip olursa bir gün İstanbul'a gelip Vodafone Arena'da maç izlemek istiyorum. Beşiktaş umarım Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olur" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...