Gökhan Gönül köşeye sıkıştı

Düzenleyen:
Gökhan Gönül köşeye sıkıştı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Gökhan Gönül'e "Menajerinle anlaşmanı boz. Hemen sözleşme yapalım" menajeri Ahmet Bulut'un ise,"Ben senin haklarını koruyorum. Bunu yaparken koca bir camiayı karşıma aldım" dediği iddia edildi.

Milli takım kampında olan ve EURO 2016'ya konsantre olmaya çalışan Gökhan Gönül'ün elinden telefon düşmüyor. Fatih Terim'in bir türlü milli takıma adapte edemediği milli oyuncu bir Fenerbahçeli yöneticilerle bir menajeri ile görüşüyor.

"MENAJERLİĞİ BATUR'A DEVRET, HEMEN SÖZLEŞME YAPALIM"

Gökhan'a en sürpriz teklif ise aynı zamanda avukat olan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'ndan geldi. Mosturoğlu, "Ahmet Bulut ile menajerlik anlaşmanı boz. Batur'a devret. Hemen sözleşme yapalım. Herkes rahatlasın" dedi.

Gökhan'ın aldığı bu telefondan haberi olan ve kendisi ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Ahmet Bulut ise, "Ben senin haklarını korumaya çalışıyorum. Bunu yaparken koca bir camiayı karşıma aldım. Eğer sözleşmemizi feshedersen Eboue'den beter olursun" sözlerini kullandı. Gökhan ise her gün biraz daha zor durumda kalıyor.

GÖKHAN GÖNÜL'E, BATUR ALTIPARMAK TEKLİFİ NEDEN GİTTİ?

Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı, "Ahmet Bulut ile menajerlik anlaşmanı boz. Batur'a devret. Hemen sözleşme yapalım. Herkes rahatlasın" teklifinin arkasında Mehmet Topal'la yapılan sözleşmenin yattığı ortaya çıktı. Topal'ın menajeri Batur Altıparmak'a, F.Bahçeli yöneticilerin "Mehmet konusunda bize yardımcı olursan, biz de sana Gökhan Gönül konusunda yardımcı oluruz" diyerek teklif götürdükleri bildirildi.


Kaynak:Fotospor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...