Gomez: Şuan Beşiktaş'ı düşünmüyorum

Gomez: Şuan Beşiktaş'ı düşünmüyorum

SPOR Haberleri

Fransa’da konuşan Gomez, “Şu an transferi düşünmüyorum ama Beşiktaş ile müthiş bir sezon geçirdim ve orayı çok seviyorum” dedi

Beşiktaşlı taraftarların, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı yönündeki kararını merakla bekledikleri Alman golcü Mario Gomez, yine üstü kapalı açıklamalarda bulundu. EURO 2016'da Polonya ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından transferi ile ilgili sorulara yanıt veren tecrübeli futbolcu, "Şu an tamamıyla Avrupa Şampiyonası'na konsantre oldum ve transferi kesinlikle düşünmüyorum. Ama Beşiktaş ile çok güzel, müthiş bir sezon geçirdim ve orayı çok seviyorum" şeklinde konuştu.

PODOSLKİ AYRILMAYACAK
 Alman Milli Takımı 10 numarası, Galatasaraylı yıldız Lukas Podolski ise, "Galatasaray'da gerçekten çok mutluyum ve önümüzdeki sezon da oradayım. Ayrılma niyetim yok" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...