3 büyükler onun peşinde!

Düzenleyen:
3 büyükler onun peşinde!

SPOR Haberleri

Belçika basını, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Jordan Lukaku için Galatasaray ve Beşiktaş'ında yıldız oyuncu için girişimlere başladığını iddia etti.

​Fenerbahçe, Caner Erkin’in yerini Jordan Lukaku ile doldurma kararı almıştı. Genç yıldız için kulübü Oostende ile el sıkışılmış, oyuncu ile yapılan görüşmelerde de sona gelinmişti. Ancak hem Hollanda’dan hem de Belçika’dan bu transferle ilgili iki önemli iddia ortaya atıldı. Belçika basınına göre Lukaku’yu isteyen tek Türk takımı Fenerbahçe değil. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da 21 yaşındaki futbolcu için Oostende ile temas kurduğu iddia edildi. Her iki kulübün de en az Sarı-Lacivertliler kadar ısrarcı olduğu kaydedildi.

Willes’in yerine

Hollanda’nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf ise PSV Eindhoven’ın da Jordan Lukaku için teklifte bulunduğunu yazdı. Gazete, sol beki Jetro Willems’i yüksek bir bedelle satmaya hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar’ın, bu oyuncunun yerini kendisi gibi genç olan Lukaku ile doldurmak istediğini belirtti. PSV’nin bu transfer için Türk takımlarıyla büyük bir rekabete gireceğinin altı çizildi. 

Yönetim kolları sıvadı

Jordan Lukaku’nun taliplerinin bir anda artması üzerine Fenerbahçe kolları sıvadı. Daha önce Oostende ile el sıkışan Sarı-Lacivertliler’de yöneticiler, bu işi bir an önce resmiyete dökmek için Belçika’ya çıkarma yapacak. Oostende ile anlaşma sağlandıktan sonra, Lukaku’ya imza attırmak için Belçika Milli Takımı’ndan özel izin talep edilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...