Pereira'ya Ada'dan teklif var

Pereira'ya Ada'dan teklif var

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir sezon daha devam kararı aldığı Vitor Pereira İngilizlerin gündemine geldi. Southampton, Portekizli hocanın peşine düştü

İngiliz basını Southampton kulübünün Portekizli teknik adamla ilgilendiğini manşetlerine taşırken, anlaşmanın çok yakın olduğunu yazdı. Pereira'nın menajerinin, Ada'da birçok kulübe Portekizli teknik adamı önerdiği ancak hiçbir kulüple henüz pazarlık masasına oturmadığı öğrenildi. Fenerbahçe cephesi ise Vitor Pereira'nın görevinin başında olduğunu gelecek sezon da takımı Portekizli teknik adamın çalıştıracağını ifade etti.

AYRILMA OLASILIĞI ÇOK DÜŞÜK
 Başkan Yıldırım'ın açıklamasına rağmen Pereira hakkında çıkan bu spekülasyonlar, "Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu ekonomik darboğaz, Pereira'yı farklı arayışlar içine itiyor. Pereira beklenen transferlerin yapılamayacağını gördüğü için kendisine bir çıkış yolu arıyor" yorumlarına neden oldu. Tüm bu gelişmelere rağmen Portekizli hocanın takımdan ayrılma olasılığının çok düşük olduğu gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...