Arda Turan'ın babasından ilk tepki

Düzenleyen:
Arda Turan'ın babasından ilk tepki

SPOR Haberleri

Milli Takım'daki kötü performansı nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Arda Turan hakkında babası Adnan Turan’dan açıklama geldi. Adnan Turan, “Arda vatanseverdir; bayrağını sever, üstesinden gelir” şeklinde konuştu.

Eleştiri oklarının hedefindeki Arda Turan'ın babası Adnan Turan, açıklamalarda bulundu... Arda ile her zaman gurur duyduğunu belirten Adnan Turan, Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Allah her babaya Arda gibi evlat nasip etsin. Arda vatanseverdir; bayrağını sever, yardımseverdir. Çok güzel bir kalbi vardır, kimse için kötü düşünmez. Her zaman ana baba duası alır. Onun üzülmesini tabii ki istemem baba yüreği dayanmaz. Profesyonellik böyle bir şey. Arda, üstesinden gelir.” ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Arda Turan, Türkiye'nin İspanya'ya 3-0 yenildiği maçın ardından Türk taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı. İspanyol taraftarların destek tezahüratlarında bulunduğu futbolcuyu Barcelona'da forma giydiği takım arkadaşları teselli etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...