Acun Ilıcalı'dan Milli Takım tepkisi

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan Milli Takım tepkisi

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı, Türkiye'nin İspanya karşısında ıslıklanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ilıcalı "Protesto edilmelerini üzülerek seyrettim. Dünya sıralamasında 13. sıraya çıkmış takıma bu yapılmamalıydı"yorumunda bulundu.

A Milli Takımımızın İspanya karşısında oynadığı kötü futbolu saha içinde protesto eden taraftarlara Acun Ilıcalı sosyal medyadan tepki gösterdi.

"ÜZÜLEREK SEYRETTİM"

İspanya karşısında alınan 3 - 0'lık yenilginin ardından Acun Ilıcalı Instagram hesabından saha içinde milli takımı protesto eden taraftarlara tepkide bulundu. Ilıcalı, Instagram hesabından şu notu paylaştı; Bize defalarca mutluluklar yaşatan Milli kardeşlerimin cuma akşamı protesto edilmelerini üzülerek seyrettim.

"BU YAPILMAMALIYDI"

Dünya sıralamasında 13. sıraya çıkmış bir takıma bence bu yapılmamalıydı. Fatih Hocam, Kaptan Arda ve tüm Milli Takım'a Salı günü tribünde 'yenilsen de yensen de' diye bağırmak istiyoruz, sonuna kadar sizinleyiz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...