Muharrem Usta'dan transfer açıklaması

Muharrem Usta'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Çalışmaların EURO 2016 nedeniyle yavaş gittiğini belirten Muharrem Usta, “3 farklı liste hazırladık. Birinci listede ilk düşündüğümüz isimler var. Öncelik sırasına göre transferlerimizi yapacağız” dedi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer çalışmaları ve sponsorluk görüşmeleriyle ilgili konuştu. Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalıştıklarını belirten Usta, "Avrupa Şampiyonası devam ettiği dönemde kuş uçmaz. İnsanlar oraya odaklandı. Bizim de görüştüğümüz oyuncular var. 3 farklı listemiz var. 1. listede ilk sırada düşündüğümüz oyuncular var. Öncelik sırasına göre transfer yapacağız" dedi. Usta, yapımına devam edilen Akyazı Stadı ile ilgili ise, "Locaları satacağımız kişilere birebir eşleştirmiş durumdayız. Kombine ve diğer satışlar ise Ramazan sonrası olacak. Formalarda da ilk etapta 150 bin sayısına ulaşmamız gerekiyor" diye konuştu.

İSHAK DOĞAN REST ÇEKTİ
Gönderilecekler listesinde yer alan İshak Doğan, İstanbul'da Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya geldi. Kendisine kulüp bulması istenen İshak'ın "Gitmek için alacaklarımın ödenmesini ve bonservisimin verilmesini talep ediyorum" dediği öğrenildi.

N'DOYE KOPENHAG'A GERİ DÖNMEK İSTİYOR
 Trabzonspor'da bekleneni veremediği için Sunderland'e kiraladığı Dame N'Doye geri döndü. Bordo-mavili kulübün yüksek maliyeti nedeniyle takımda tutmak istemediği N'Doye'un eski kulübü Kopenhag'a dönmek istediği ancak Trabzonspor'un yüksek bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi.

YAVRU VE AKBAŞ İMZAYI ATMADI...
İç transferde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetiminin daha önce prensipte anlaştığı Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş'a henüz imza attıramadığı öğrenildi. İki oyuncunun da yeni sözleşme için özellikle yıllık ücret konusunda kulübün verdiği paranın biraz daha üstünde rakam talep ettiği ve bu noktada temasların devam ettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...