Terim: Satranç oynayacağız

Düzenleyen:
Terim: Satranç oynayacağız

SPOR Haberleri

"Onlar yenerse çıkıyorlar. Biz yenersek diğer şartlar da yerine gelmeli. Kimse merak etmesin. Takım iyi. Konsantrasyon yerinde"

Kritik ve tarihi maç öncesi konuşan Fatih Terim çarpıcı ifadeler kullandı. "Oyuncularım, benim üzgün olduğumu bilmeli ve benimle üzülmeliler" diyen Terim, "Takımın durumu gayet iyi. Konsantre olmuş haldeler. Son şans artık. Olur ya da olmaz. Her bir maçın öncekinden güçlü şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Değişiklikler de olabilir. 23 kişi seçtiğimize göre değişiklik olabilir ama köklü şeyler kimse beklemesin. 1-2 rotasyon olabilir" sözlerini kullandı. Hakan Çalhanoğlu'nu yanlış yerde oynattığı eleştirilerine sert çıkan Fatih Hoca, "40-45 senedir futbolun içindeyim. Bazılarına göre matah olmayabilirim ama Türkiye'deki matah şeyleri ben yaptım. Leverkusen'de hocası forvet arkasında veya sol kanatta oynatıyor. Teknik eleştirilere açığım. Sebebi o değil. 15 maç iyi gidemezsiniz bu şekilde. Sebebi açık. İşler kötü gittiği zaman böyle oluyor. İşi bilen yapar, bilmeyen eleştirir" şeklinde konuştu. 
Her bedeli ödemeye hazırım
"Bu maçta skor lehimize olmalı. Oyunda farklılıklar olmalı. Çok enteresan bir maç bizi bekliyor" vurgusu yapan Terim, "Beraberlik olsa iki takım da dışarıda kalıyor. Onlar kazansa garantiliyorlar. Biz kazanırsak şartları var. Oyun satranç gibi olacak. Bu grup için 4 puan idealimizdi. Ama Hırvatistan maçı aklımızda olmayan şekilde bitti" açıklamasında bulundu. Terim şöyle devam etti: Kampta tahmin edemediğim olaylar yaşandı. Bazılarını biliyorsunuz, bilmedikleriniz var. Avrupa Şampiyonasına öncesinden hazırlanılır, turnuva sırasında değil. Bu kadroyu ben kurdum ve olabilecek her hadisenin bedelini ödemeye hazırım. G.Saray'da ve Milli Takım'da daha önce de ödedim. Önüne gelen beni eleştiriyor. Sonra moraliniz niye bozuk diye soruyorsunuz. Bu turnuvada birkaç oyuncumuzdan Avrupa ve dünya bahsetsin istiyordum. Şu ana kadar olmadı. İnşallah bu maçta oyuncularım dediklerimi sahada uygular...

KAPTANA GÖNDERME!
Fatih Hoca dün, "Bazılarının hayatlarına dokundum. Unutulmamalı ki henüz büyümemiş, büyümekte olan ve büyüdüğünü sanan oyuncuların hepsine bir dokunuşum vardır. Hayatlarına etkim vardır" sözleriyle Arda Turan'a gönderme yaptığı ifade edildi. Terim ayrıca Türkiye'de ailesine ve kendisine hakarete edenlerle ilgili olarak da, "Turnuva bittiğinde herkes hakkını alacak. Aileme dokundurmam. İş mahkemeye kadar gidecek" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...