Rodallega bilmecesi

Düzenleyen:
Rodallega bilmecesi

SPOR Haberleri

Transferde uzun süre sessiz kalan Galatasaray, bombaları art arda patlattı.

Bursa’nın kaptanı Serdar Aziz ile dün resmi olarak sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar iddiaya göre Akhisar’ın yıldız golcüsü Hugo Rodallega’nın da işini bitirdi. Kolombiyalı forvete 2+1 senelik anlaşma öneren G.Saray yönetimi, 31 yaşındaki oyuncuyu yıllık 1.8 milyon avro'ya ikna etti. 
Kadroda büyük bir temizlik harekatı  yapmayı hedefleyen G.Saray yönetimi Rodallega transferinde Akhisar Belediyespor'a da 1.8 milyon avro bonservis ücretinin yanı sıra Tarık Çamdal ve Donk'u takas olarak vermek istiyor. Yöneticiler Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu, Ege ekibiyle son pürüzleri de halledikten sonra G.Saray Kulübü resmi açıklamayı yapacağı ifade edilirken Akhisar cephesinden gelen sözler kafa karıştırdı. Başkan Hüseyin Eryüksel "Rodallega bizim oyucumuz ve sözleşmesi devam ediyor. Kesinlikle Rodallega'yı satma gibi bir düşüncemiz yok. Zaten Rodallega için bize gelen bir teklif de yok" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...