Vodafone Arena'nın ismi değişiyor

Düzenleyen:
Vodafone Arena'nın ismi değişiyor

SPOR Haberleri

İstanbul Barosu, Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın ismine "İnönü" eklenmesini istedi. Beşiktaş bunu kabul etmeyince Spor Genel Müdürlüğü, "Stat tahsisi iptal edilir." dedi.

Beşiktaş Kulübü'nden stadın adına 'İnönü'nün eklenmesi istendi...

Bir grup Beşiktaş kongre üyesinin başlattığı kampanya sonrası İstanbul Barosu, önce kulübe başvurarak yeni stada İnönü adının eklenmesini istedi. Ancak baro yanıt alamayınca Spor Genel Müdürlüğü İstanbul İl Müdürlüğü'ne başvurdu. Müdürlük de yönetmelikler gereği 'sponsorluk adı alınsa dahi eski isimlerin kaldırılamayacağını' kulübe bildirdi.

STAT TAHSİSİ İPTAL EDİLEBİLİR

İl Müdürlüğü, gereğinin yapılmaması halinde stat tahsisinin iptal edilebileceğini bildirdi. İstanbul Barosu da şayet kulüp İnönü adını yeni stada koymamakta diretirse mahkemeye başvuracak.

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, statlarına sponsor adı alsalar da eski isimleri de 'spor kompleksi' adı altında (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom ve Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi) yaşatmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...