İşte Milli Takım'ı karıştıran kişi

Düzenleyen:
İşte Milli Takım'ı karıştıran kişi

SPOR Haberleri

Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, ''Galerici Erkan yemeden içmeden tüm konuşmaları Emre'ye aktarıyor. Emre de, Arda'yı arayarak rahatsızlığını bildiriyor. Ve dolayısıyla Selçuk ile Arda'nın arası açılıyor'' iddiasında bulundu.

Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda hayal kırıklığı oluşturan A Milli Futbol Takımı'nda yaşanan krizlerin perde arkasını bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde anlatan Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, yazısında futbol camiasının 'Galerici Erkan' adıyla tanıdığı ilginç bir isimden bahsetti. Mehmet Arslan, 'Galerici Erkan'ın Türk futbolu için neden önemli bir isim olduğunu şu sözlerle anlattı:

İşte Milli Takım'ı karıştıran kişi

MİLLİ TAKIM'DA ARDA'NIN AĞIRLIĞI...

"'Galerici Erkan' kim, ben bilmiyorum. Ama son günlerde çokça konuşulan bir isim. Söylenenler şu:

Galerici Erkan, Selçuk İnan ile sohbet ederken, "Milli Takım'da Arda Turan'ın ağırlığı"ndan söz ediyor. Ve hatta, Emre Belözoğlu'nun takıma alınmama gerekçesi olarak Arda'yı işaret ediyor.

İşte Milli Takım'ı karıştıran kişi


HER ŞEYİ EMRE'YE ANLATMIŞ

Galerici Erkan daha sonra yemeden içmeden tüm konuşmaları Emre'ye aktarıyor. Emre de, Arda'yı arayarak rahatsızlığını bildiriyor. Ve dolayısıyla Selçuk ile Arda'nın arası açılıyor.

Erkan Özkaya'nın sosyal medya hesaplarına girdiğinizde, özellikle de Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı ile çok yakın olduğu anlaşılıyor."

İşte Milli Takım'ı karıştıran kişi

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...