HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursaspor’dan flaş transfer açıklaması

Düzenleyen: /
Bursaspor’dan flaş transfer açıklaması
Ali Ademoğlu, Bursaspor, Transfer, Haber

SPOR Haberleri

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu,“Önemli olan transferin 31 Ağustos’a kadar devam etmesidir. Bu süreci hep beraber değerlendireceğiz. Bursaspor’da her şey olabilir” açıklamasını yaptı.

Yeşil-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, İHA muhabirine gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Avrupa Şampiyonası’nda forma giyen oyuncularının iyi bir futbol ortaya koyduğunu kaydeden Ademoğlu, “Muhtemel Tom de Sutter’i bugün veya yarın bitirmek üzereyiz. O konuda menajerimizle, komitemiz çalışıyor. Bir sonraki aşamada da diğer iki futbolcumuz ile ilgili ve belki bir sürpriz oyuncu daha bizden istenebilir. Önemli olan Bursaspor’un menfaatine olması. Şu yaptığımız transfere İstanbul medyası inanamıyor nasıl oldu diye. Bursa’da herkes mutlu. Bu mutluluğu yakaladık ya bizim için bu çok önemli. Kariyerli, karakterli ve bonservisi elinde olan oyuncular aldık. Bunlar çok önemli. Çok iyi futbolcu olması yetmez, Bursa kentine de uyum sağlaması önemli" dedi.

“MERT İÇİN FİYAT BELİRLEMEDİK”

Kaleci Mert Günok için teklif olup olmadığının sorulması üzerine Ademoğlu, "Mert milli kaleci. Türkiye’nin üst düzey kalecilerinden biri ve bizim oyuncumuz. Gelecek teklif bizi heyecanlandırması lazım. Şu an bir fiyat belirlenemedik. Mert her takımda olmayan bir kaleci" dedi.

“BURSASPOR’DA HER ŞEY OLABİLİR”

Transfer çalışmalarını da değerlendiren Ali Ademoğlu, "Önemli olan transferin 31 Ağustos’a kadar devam etmesidir. Bu süreci hep beraber değerlendireceğiz. Biz burada bir iş olsun diye yapmıyoruz. Kulübümüzün ekonomik yapısı bizi çok ilgilendiriyor. Allah yardım ediyor, Bursaspor’da her şey olabilir" diye konuştu.

“BİZİM TARAFTARIMIZ İŞİNİ BİLİR”

Yeşil-beyazlı taraftarlara da mesaj gönderen İkinci Başkan Ali Ademoğlu, "Bizim tarafımız işini bilir. Bizim taraftarımız şampiyon taraftardır. Yapılan emekleri bilmektedirler. Onlar da Bursaspor’a bu desteğini esirgemeyeceklerine inanıyorum. Bizim ülkemizde son dakikacıyızdır, ondan kaynaklanıyordur. Bu taraftarımız bizi yalnız bırakmadı, yine de bırakmayacaktır" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...