Galatasaray'a Bursaspor'dan bir yıldız daha

Düzenleyen:
Galatasaray'a Bursaspor'dan bir yıldız daha

SPOR Haberleri

Galatasaray, Bursaspor'dan transfer ettiği defans oyuncusu Serdar Aziz'den sonra yeşil beyazlıların 20 yaşındaki sol bek oyuncusu Emre Taşdemir için de girişimlere başladı.

Bursasporlu Serdar Aziz'i renklerine bağlayarak transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray, yeşil-beyazlı takımdan ikinci bir oyuncuyu transfer etmek için girişimlere başladı. Buna göre, Sarı-kırmızılı yönetim sol bek oyuncusu Emre Taşdemir için görüşmelerini sürdürüyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Lionel Carole'ün performansını yeterli görmeyen yönetim, yeni sezonda sol beki Emre Taşdemir'e teslim etmeyi planlıyor. 20 yaşındaki oyuncu için görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Geçen sezon Bursaspor'da 28 maçta forma giyen Taşdemir, 1 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

SIRADA 'PİTBULL' VAR

Öte yandan kulislerde Serdar Aziz'de olduğu gibi Emre'nin transferini de Fatih Terim'in istediği konuşuluyor. Milli Takım'daki görevinden henüz istifa etmeyen tecrübeli hocanın, Galatasaray ile anlaştığı ve ilk iş olarak Serdar Aziz, Felipe Melo ve Emre Taşdemir'in alınmasını istediği iddialar arasında. Terim'in taleplerini yerine getiren yönetimin, Melo ile de yarın görüşeceği belirtildi.

YALMAN İSTEDİ

Bursaspor 2. Başkanı, Ali Ademoğlu Alp Yalman'ın Emre Taşdemir'i istediğini doğruladı. "Yalman'la Emre için görüştük ancak o hocamızın gözbebeği" diyen Ademoğlu, her oyuncunun bir bedeli olduğunu da sözlerine ekledi.

Galatasaray'a Bursaspor'dan bir yıldız daha

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...