50 yılın en kötü maçı

50 yılın en kötü maçı

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası tarihinin en kısır maçı olan Portekiz-Hırvatistan mücadelesi, istatistikleriyle son 50 yılda oynanmış en kötü büyük turnuva karşılaşması oldu

EURO 2016 Son 16 Turu'nda merakla beklenen Portekiz- Hırvatistan maçı tarihi bir hayal kırıklığı yaşattı. Pozisyonsuz bir karşılaşmaya sahne olan mücadelenin 90 dakikasında iki takım da isabetli şut atamazken, bu durum turnuvalar tarihine geçti. Kayıtlara göre; Avrupa Şampiyonası'nda böyle bir maç bulunmuyor. Dünya Kupası tarihine bakıldığındaysa son olarak 50 yıl önce, 1966'da kalenin bulunamadığı bir maça şahitlik edildi. Uzatmalarda da yalnızca bir pozisyonda iki kez kaleye isabet sağlanırken, Cristiano Ronaldo'nun seken şutunu kafasıyla boş kaleye gönderen Ricardo Quaresma, turu Portekiz'e getirmişti.

JR. RONALDO DAYANAMADI
 Zevksiz karşılaşmayı özetleyen kişi ise Ronaldo'nun oğlu Jr. Ronaldo oldu. Maç boyunca sıkıldığını belirten birçok hareket yapan 5 yaşındaki küçük Ronaldo, basının ilgi odağı oldu. Jr. Ronaldo, zaman zaman babasıyla yaşadığı ilginç diyaloglarla gündem oluyor. Babasına "Bale senden daha hızlı" diyerek eleştirmişti.

50 yılın en kötü maçı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...