F.Bahçe'nin yeni transferi ilk idmanına çıkıyor

Düzenleyen:
F.Bahçe'nin yeni transferi ilk idmanına çıkıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Faslı Aatif Chahechouhe'nun, bugün sağlık kontrollerinin ardından ilk idmanına çıkacağı açıklandı.

Fenerbahçe'de 2016-17 sezonunun ilk transferi Aatif Chahechouhe olacak. Fenerbahçe ile Sivasspor, yaklaşık 3 hafta önce anlaşmaya varmıştı.

TATİLE ÇIKTI

Ardından yıldız futbolcu tatile çıktı. 28 yaşındaki oyuncu, önceki gece İstanbul'a geldi. Aatif'ın dünkü adresi Fenerbahçe kulüp binası oldu. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre; golcü futbolcu burada yöneticilerle görüştü ve taraflar her konuda anlaşmaya vardı. Gün boyunca Aatıf'ın lisans işlemleri halledildi.

ARKADAŞLARIYLA TANIŞACAK

Faslı oyuncunun transferi bugün resmen açıklanacak. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Aatif, yeni takımı için sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Samandıra'nın yolunu tutacak.

Yıldız futbolcu, yeni teknik direktörü Vitor Pereira ve yeni arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra Fenerbahçe'deki ilk antrenmanına çıkacak.

F.Bahçe'nin yeni transferi ilk idmanına çıkıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...