Eskişehirspor'da Erkan Zengin hareketliliği

Düzenleyen:
Eskişehirspor'da Erkan Zengin hareketliliği

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lige düşen Eskişehirspor'un, Trabzonspor'dan ayrılacağı söylenen Türk asıllı İsveçli futbolcu Erkan Zengin'i transfer etmek istediği iddia edildi.

Geçen sezon sonu kümede kalamayarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Es Es, yapılan kongre ile yaralarını sarmaya çalışıyor. Önümüzdeki sezonda PTT 1. Lig'de mücadelesini sürdürecek olan Anadolu Efsanesi'nde takımı devralan Halil Ünal, kolları sıvadı.

BAŞKAN KOLLARI SIVADI

Maddi olarak büyük borçlara karşı mücadele eden yeni başkan, teknik direktörlük koltuğunu da doldurarak transfere yöneldi. Devre arasında 13 transfer yaparak dikkatlerini üzerine çeken kırmızı-siyahlılar, yeni sezona kadar bu sayıdan aşağı kalacak gibi görünmüyor.

NECATİ ATEŞ: HAZIRIM

Transfer için öne sürülen isimler arasında ise eski Eskişehirspor'lu oyuncular yer alıyor. Necati Ateş'in, "Eskişehirspor'da oynamaya hazırım" dediği iddia edilirken, kırmızı-siyahlıların eski oyuncusunu almaya pek niyetinin olmadığı öne sürüldü.

ERKAN ZENGİN İDDİASI

Öte yandan Trabzonspor'un gelecek sezonda kadrosunda düşünmediği Erkan Zengin ise eski kulübü ile her an anlaşabilir. Çin kulüpleri ile yarışan Es Es'in, imzayı attırmaya yakın olduğu iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...