Kısa resital

Düzenleyen:
Kısa resital

SPOR Haberleri

'33'lük ihtiyar delikanlı' Bilal Kısa geride bıraktığımız sezonda 36 maçta 8 gol atıp 5 asist yaptı, Yekta, Rodriquez ve Dzemaili'den çok daha faydalı oldu

BURHAN CAN TERZİ

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde destan yazan Galatasaray, geçen sezon başında hayal edilen transferleri gerçekleştirememiş, özellikle genç teknik adamın eski öğrencisi Bilal Kısa'nın Florya'ya getirilmesi büyük tepki çekmişti. Yaşından ve kariyerinden dolayı burun kıvrılan Bilal, sarı-kırmızılı forma altında büyük başarılar elde etmese de takıma sağladığı katkıyla birçok kişiyi utandırdı. Galatasaray ile 2015-2016 sezonunda 36 maça çıkan Bilal, 8 gol kaydedip, 5 asist yaptı. Ancak tecrübeli futbolcunun bu istatistikleri, Florya'da kalmasına yetmedi. Serdar Aziz'in transferinde Sercan ve Furkan ile takasta kullanılan başarılı isim için "En azından takasta kullanılmamalıydı. Hak ettiği saygıyı görmedi" şeklinde yorumlar yapıldı.
Güzel bir iz bıraktı
Bilal Kısa ile yolların ayrıldığı Galatasaray Kulübü tarafından resmen açıklanırken, tecrübeli futbolcunun istatistiklerinin, son 2 sezonda sarı-kırmızı forma altında "Merkez orta saha" olarak görev yapan diğer isimlerin birçoğundan da daha iyi durumda olması dikkat çekti. Bilal, geride bıraktığımız sezonda Cimbom'un yokluğunu fazlasıyla hissettiği Brezilyalı Felipe Melo'nun 2014-2015 sezonundaki istatistiklerini bile geçti. Emre Çolak, Jose Rodriquez, Blerim Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop gibi isimlerinden de önde olan Bilal, kısa Galatasaray macerasında hatırı sayılır bir iz bırakmış oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...