Volkan’a kızdım Aatıf’ı aldım!

Düzenleyen:
Volkan’a kızdım Aatıf’ı aldım!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacağı için sezonu erken açan Fenerbahçe’de transfer konusu yavaş yavaş netliğe kavuşuyor.

Başkan Aziz Yıldırım önceki gün Fenerbahçe 2000 Derneği’nin Kalamış’ta bir restoranda düzenlendiği iftar yemeğine katıldı ve burada merak edilen konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Gelecek-gidecek oyuncularla ilgili net ifadeler kullanan Yıldırım, Luis Nani’nin Valencia ile anlaştığını da doğruladı. Bu sezon Fenerbahçe’nin el sıkıştığı ilk oyuncu olan Aatıf için Yıldırım, “Volkan Şen’e kızdığım için Aatıf’ı aldım. Volkan çok yetenekli ama onu kamçılayacak biri lazım” ifadelerini kullandı. Yıldırım, kaleci Fabiano’yu transfer ederken de Volkan Demirel için benzer ifadeler kullanmıştı. Aziz Yıldırım’ın iftar yemeğindeki sözlerini, gazeteci Faik Çetiner, sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o sözlerden bazıları…

∂ “Van der Wiel ve Slovak Skrtel’in transferleri bitmek üzere.”
∂ “Kale Volkan Demirel’in, yedek kaleci alınacak.”
∂ “Diego Ribas defteri kapanıyor.”
∂ “Başkan Aatif’ı, Volkan Şen’e kızdığı için almış.”
∂ “Caner’i Pereira affetti ama başkan affetmedi.”
∂ “Nani Valencia’ya gidiyor.”
∂ “Başkan Emenike’yi 11’de görmek istiyor.”
∂ “Salih Uçan ve Stoch forma savaşı verecek.”
∂ “Van Persie için alıcı bekleniyor. Talip çıkarsa satılacak.”

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...