Fırtına, Ersun Yanal'la yeni sezonda üzerindeki miskinliği atacak

Düzenleyen:
Fırtına, Ersun Yanal'la yeni sezonda üzerindeki miskinliği atacak

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, "Hedefimiz sahada savaşmak olacak. Aksi takdirde zorlukları aşamayız" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı hırs bastı. Takımı miskinlikten kurtarmak isteyen Yanal, kendi içinde her bölgede rekabet eden bir kadro oluşturarak, müsabaka bitene kadar savaşan bir takım hedefliyor. Futbolun gerektirdiklerini sahada her zaman görmek isteyen bir teknik adam olduğunu oyuncularıyla paylaşan Yanal, "Sahada savaşmadan zorlukların üstesinden gelemeyiz. Mücadele etmeden oynamak Trabzonspor'un oyun mantığıyla uyumlu olan bir durum değil. O yüzden herkesin sahada savaşması gerekiyor. Her şeyin daha fazlasını yapması gerekiyor" dedi. 

Taşçı ısrarı sürüyor

Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibinde Serdar Taşcı ısrarı sürüyor. Gurbetçi stoper için pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, Artvinli olan oyuncunun Trabzon'a gelmeyi çok arzu ettiği belirtildi.  Öte yandan Geride kalan sezonda Fiorentina forması giyen Arjantinli stoper Facundo Roncaglia transferi için de girişimlerini hızlandıran bordo-mavili yöneticilerin bu konuda ciddi mesafe aldığı öğrenildi.

Bero için son teklif

Trabzonspor, bir süredir gündeminde olan Slovak oyuncu Matus Bero için kulübüne resmi teklifte bulundu. Slovakya takımlarından Trencin’de forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için 2 milyon avroluk bir teklif yapan bordo-mavililer, gelecek cevabı beklemeye başladı. Geçen sezon çıktığı 37 maçta 17 gol atan orta saha oyuncusu ile yapılan görüşme olumlu geçmiş ve 20 yaşındaki yıldız Trabzon'a gelmeye sıcak bakmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...