Ribas'ın yerine o isim geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Ribas'ın yerine o isim geliyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Diego Ribas’ın yerini 23 yaşındaki Faslı yıldız ile doldurmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Twente ve Hakim Ziyech ile prensipte anlaştı

Diego Ribas'tan kendisine kulüp bulmasını isteyen Fenerbahçe Yönetimi, 10 numara boşluğunu Hakim Ziyech ile dolduracak. Bir süredir görüştüğü Faslı oyuncudan olumlu yanıt alan sarı-lacivertliler, Hollanda kulübü Twente ile pazarlık masasına oturdu. 23 yaşındaki futbolcu için istenen 6 milyon Euro'luk bonservis bedelini düşürmeye çalışan Fenerbahçeli yetkililerin, görüşmelerde önemli mesafe kaydettiği ve mutlu sona ulaşmasının an meselesi olduğu ifade edildi. UEFA ile yaptığı Finansal-Fair Play anlaşması gereği transferde çok dikkatli hareket etmek zorunda olan Fenerbahçe, Ziyech'i, Luis Nani'den gelen parayla alacak.

PARASI HAZIRLANDI
 Valencia'ya 8.5 milyon Euro'ya giden Portekizli yıldızın ücretini tek kalemde isteyen sarı-lacivertliler, gelecek parayı Faslı yıldız için kullanacak.

HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEDİ
Twente ile iki yıllık daha sözleşmesi olan Hollanda asıllı Faslı futbolcu Hakim Ziyech, bu sezon 34 resmi maça çıktı. Eylül ayında Fas Milli Takımı için oynayacağını açıklayan Ziyech, daha önce Heerenveen forması giydi ve kariyerinde çıktığı 121 maçta 45 gol atıp, hiç kırmızı kart görmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...