Sabri Reyiz'den sözde feda

Düzenleyen:
Sabri Reyiz'den sözde feda

SPOR Haberleri

Tecrübeli futbolcu 1 milyon 250 bin dolara oynarken, ücreti bir anda 4 milyon 800 bin TL’ye yükseltildi. G.Saray yönetimi dün bu rakamı 1 milyon 250 bin avroya çevirdi

Galatasaray yönetimi Sabri Sarıoğlu ile de 1 yıllık daha sözleşme yeniledi. 31 yaşındaki futbolcuyla yapılan anlaşma ve Sabri'nin alacağı garanti ücret de tartışma konusu oldu. Sarı-kırmızılı kulübün altyapısından yetişen ve uzun yıllardır G.Saray forması giyen Sabri'nin büyük fedakarlık yaparak 1 milyon 250 bin avroya imza attığı belirtildi. Oyuncunun geçen yıl 4 milyon 800 bin Türk Lirası aldığının da altı çizildi. Rakam Türk Lirası üzerinden gösterilip bir göz illüzyonu oluşturulmaya çalışılsa da arada 220 bin avroluk bir oynama oldu. Ayrıca Sabri 2012'de yaptığı anlaşmaya göre senelik 1 milyon 250 bin dolar garanti ücret alıyordu. Dursun Özbek yönetimi kendi yükselttiği fiyatı, 220 bin avro indirerek Sabri'ye "Feda" dedirtmiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...