Galatasaray'da büyük kıyım! Gönderilecek oyuncular belli oldu

Düzenleyen:
Galatasaray'da büyük kıyım! Gönderilecek oyuncular belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray, Aurélien Chedjou, Ryan Donk, Tarık Çamdal, Eray İşcan ve Salih Dursun'u takımdan gönderme kararı aldı.

Transferde önceliği yurt içine verip, Serdar Aziz ve Emrah Başsan'ı renklerine bağlayan Galatasaray, şimdi iç transferde eldekilerle yolları ayırmanın peşinde.

MENAJERLERİYLE İRTİBATA GEÇTİ

Fanatik'in haberine göre: Sarı kırmızılılar, Chedjou, Donk, Tarık ve genç kaleci Eray'ı göndermek için bu oyuncuların menajerleriyle irtibata geçti. Yönetimin planı, hem bu futbolculardan bonservis geliri elde etmek hem de yıllık maliyetlerinden kurtulmak.

TRANSFER BÜTÇESİ OLUŞTURULACAK

4 oyuncudan açılacak maaş bütçesi ve bonservis paraları, bundan sonraki transferler yapılırken kullanılacak. Ancak içerideki operasyon bu isimlerle bitmeyecek.

SALİH DURSUN DA LİSTEDE

Başta Salih Dursun olmak üzere birkaç futbolcu daha gözden çıkarıldı ve hepsiyle ikinci kampa kadar yolların ayrılması hedefleniyor. Yöneticiler, bu kadro temizliğini UEFA ile yapılacak bir sonraki görüşmede öne sürerek, kulübün tekrar ceza almamasını sağlamak amacında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...